Sol och milkshake!

Solen bara fortsätter att förgylla våra dagar!! Idag drog ”Mini” och jag ner till stan för det var ”marknadsdagar” där (aj jag har ”singing bee” på på Tv´n brevid och det gör ont i mina öron just nu) =)

Vi satte oss i en park och surplade i oss varsin milkshake som var världsbäst!! Oj va gott! (har inte druckit det på åratal)

Sen har vi cyklat en jättesväng för att reka inför morgondagen. Vi ska dra iväg skapligt med en ryggsäck full med fika, filt och boll. Ska först på loppis och sen till en park för att bara leka, sola och slappa.

Nu ska vi snart kolla finalen i Robinson. Vem hoppas NI vinner?

Mitt hopp går till den coole JARMO. Han är ju en självklar segrare!!!

Jarmo, Jarmo, Jarmo!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu