Min Guldklavegala!

Jodå, jag gjorde redo radion och fixade ett ”snacks-bord” till mig och sonen när det äntligen blev dags för årets GULDKLAVEGALA!

Thomas Deutgen skötte sig kanon och hans ”side-kick” Erica likaså… Till sin hjälp hade hon även ”Babsan” = Drottningen av Mingel! Kul!

Några guldkorn blev det ju under kvällen med systrarna i CC&Lee som vinnare i Årets Sångerska och ”Carina” som Årets Låt.

Lite besviken är jag dock på att inte ”Kjelle” i Jannez blev Årets Sångare men Henrik Strömberg är ju superbra han också, så ok…

Något som gjorde mig nästintill chockad dock var de hemska live-framträdandena!! Huha!!!!!

VEM sköter ljud och anläggning på det däringa stället? Hörde inte de som sjöng sig själva överhuvudtaget? Det var ju PLÅGSAMT!

Jag tycker såhär; OM man nu ser den här galan som ”Dansbandens Oskarsgala” och ska sända den i radio för HELA svenska folket, så ligger det väl i branschens intresse att göra det så bra som möjligt? Och som det lät igår, så lär det inte locka ut nya unga nyfikna till banorna…sorry…
(Alla som lyssnade vet nog vad jag menar)

ett undantag var Annelie Rydé som gjorde ”Gråt inga tårar” helt fantastiskt!! Det var inga falska toner där inte…

Samtidigt som en sångare/sångerska MÅSTE höra sig själv bra på scen så MÅSTE de kunna sjunga… Och nu tänker jag på en sångare som sjöng en låt igår och utan att namnge honom så tycker jag att han BORDE tänka över om det inte är dags att ”dra sig tillbaka” för det var det värsta jag hört i hela mitt liv…. Han klarade inte av många toner i sin låt och om jag inte vetat bättre så hade jag gissat att han varit nere på Hultsfreds-Festivalen och supit i 4 dagar innan…. Burr…

Annars verkade alla ha skoj däruppe ;-)

KRAMAR

2 Responses to “Min Guldklavegala!”

  1. Jessa skriver:

    Hej hej! Jag håller med dig ang sången, helt sjukt dåligt! När ska man inse att man är slut som artist, undrar jag? Hoppas det är bra med er annars… kram

  2. dansbandsfrun skriver:

    Precis ;-) Allt e bara bra tack och nu är semestern nära… yeeyy! Ha det jättebra nu och kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu