Sunday Bloody Sunday…

Jodå, dagen började med pannkakor med grädde och blåbärssylt… Ni kanske kan föreställa er hur det såg ut i köket efter den lilla måltiden =)

Sedan gick vi och gjorde vår plikt för ett ”bättre Europa”. (jag kan väl avslöja att det inte var kö till vallokalen) Men politikerna får skylla sig själva som gör det krångligare än vad det är. Folk blir ju livrädda för att verka dumma.

Det var hur enkelt som helst. Du tog en valsedel. Antingen lade du i den som den var i kuvertet eller så kunde du personrösta, då kryssade du för det aktuella namnet. KLART!

I mitt fall var valet av parti klockrent då jag vill ha de bästa vilkoren för tex barnomsorg, a-kassa, arbetslöshet osv… Jag valde också att personrösta på en tjej som var 33 år som jag läst lite om. (Kryllar av gamla uvar runt 60-70 år) och det gäller ju för 5 år… ;-)

Nog om detta. Nu har ”mini” fått en ny säng! En ”VÄXA-SÄNG” så nu springer han runt och hoppar och skrattar av lycka! Min STORA kille!! *älskar* Det lär väl bli skyttel trafik in till vårt sovrum nu om nätterna men då får det väl bli det ;-) Återkommer…

Nä nu ska vi umgås

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu