Resfeber + resont + res-separationsångest…

Jag är så glad och tacksam. Jag har INTE ont i lederna och har inte haft det på nästan 3 dagar… Tack älskade värme!

…däremot har jag någon konstig känsla i halsen… Hmmm typiskt… Lite halsfluss nu skulle va kul att få? Visst, give it to me. Jag har packat väskan med 2 par trosor och en påse panodil God Damned!

Ikväll har jag stirrat på min familj så jag tror att dom undrar om mamma blivit lite ”Jo-jo-ko-jo”. Men jag måste ha deras ansikte i mitt ”minnes-lager” så jag kan ta fram dom varje gång jag saknar dom nu när jag är iväg…

Man får ELLER förresten JAG får tankar som ”Tänk Om” …ja, ni vet… flygplan osv… (jag och min flygrädsla) men jag föser snabbt undan dom igen… snart är jag hemma igen och DÅ är allt som vanligt igen.

Jag kommer nog ha handlat lite åt grabbarna om jag känner mig själv rätt. Men främst ska jag tänka på mig själv nu! Tänk vilken ”ännu bättre” kanon-mamma och super-sambo jag blir när jag fått en massa nya intryck ;-)  Man får inte glömma bort sig själv när man skaffar familj.  Man måste fortsätta att vara KVINNA. En balansgång som mycket annat i livet… Mmmm svårt det där…

Lill-skrutten gick och gömde sig i min nya resväska igår och ropade efter en stund… Han ville att jag skulle dra honom runt, runt och runt i huset… (han vill nog följa med och åka flygplan och tåg och buss) så tittade han fram och hojtade ”titt uuut” ;-)

Nej nu fastnade jag… Nu måste jag fixa lite till. Min väninna hämtar mig 06.30 i morgon så jag behöver nog knoppa snart om jag ska orka ha ett leende på läpparna de tre kommande dagarna! För DET tänker jag ha!!!

(Charles Och Camilla, ni kan sätta på té-hurra på ons klockan 15 så kommer vi och titter in en sväng)

Fridens Liljor och sommarkramar på er alla goa läsare!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu