Kryssning med Michael Jacksson

Jodå kul hade vi…

men jag kan avslöja direkt att HÅKAN var ledig…… suck….. Och jag som för en gångs skull tänkte göra medveten research för min blogg ;-)

* Kanal 5 var ÖVERALLT och filmade. Vi får väl se vad som fastnade… Ser ni en liten hoppande och dansande Michael Jacksson-kopia (alltså move´sen) (dansstegen mamma) hahaha så var det min lilla reskamrat som ÄLSKAR att dansa till dansband. Han skulle dessvärre också upp på scen till pappa större delen av tiden så det börjar bli omöjligt att ”hänga på” lite impulsivt längre.

* Tony Irving är SÅ bra och underbar och Viking Line har verkligen dragit vinst-lotten som har fått honom att jobba ombord. Om ni visste vad alla sitter och torkar ögonen med näsdukar. Mitt favvo-ord är ”rummperer” = rumpor. Jag känner också att jag äntligen hittat någon som har fler svordommar i sin vokabulär än mig.

* Musiken var kanon, det lilla jag hörde av samtliga band. Svänzonz hade ju en ganska ”färsk” sångare (för mig i alla fall som inte sett dom på lääänge) i IDOL-Jens. (minns ej vilken säsong) men han kom ganska långt har jag för mig?

Nu hoppade det upp ett litet ”Gos-monster” i knät som vill titta på bilder på tåg i datorn så nu får jag säga hej på ett tag, då hans ord är min lag…hahahah (rim för er som inte märkte det)

Han kastar en slängpuss och så säger vi KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu