Fina Dagar.

Så kom vi äntligen iväg… Fast inte förräns sent på kvällen så något fiske hanns inte med. En släkting till sambon kom för att hälsa på några dagar så vi har myst och umgåtts och när dom andra har arbetat i trädgården har jag gjort lite fint på blom-fronten så nu ser det ut som ett litet paradis där nere ;-) Inte illa alls om jag får säga det själv…hehehe

Har inga foton för vår kamera har gått i 2 delar kan man säga… Får väl leta fram min någonstans ur vrårna…

Jag och ”mini” blev sämre igår i våra förkylningar så vi hade en kolla-på-film-dag, och det gjorde inget för det blåste så.

Men i dag plockade jag ur några schyssta daggmaskar ur jorden och drog ner till bryggan. Faller nästan i trans när jag sitter där i solen… Fick lite ”kräft-bete” som jag kallar det och för er som inte förstår, får gå o pussla eller nåt ;-)   Plus att Jag fick EN sketen borre…hmpf… Vänta ni bara!! Sommaren har inte börjat ännu!

Nu ska jag lägga mig brevid min nybadade lilla prins och läsa TÖRNROSA för honom och lukta o lukta o lukta…mums…

KRAMAR 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu