Fiske-Söndag?

Nu ”far” vi runt som yra hönor här. Föräldrarna som ska åka hem snart, thai-kyckling med curry som tillagas och jag som packar för skärgården samtidigt som jag passar på att blogga när ”mini” sover middag. Puh… ;-)

Men så länge stress är positivt så gör det mig inget alls!

Min speleman ringde förut från Hudiksvall och meddelade att han troligtvis är hemma runt fem. Då ska jag försöka ha det mesta klart så vi kan komma iväg direkt.

Ska bli så gutt! Jag har haft hemma min ”fiske-låda” och förbättrat/förnyat innehållet lite. Så det blir nog en sväng ner till bryggan ganska direkt när vi anländer. ;-)

Det är så Förbenat avkopplande att sitta där och bara se flötet guppa upp och ner…roligast blir det ju givetvis när det försvinner under ytan, helst innan man känner om det är små-larv eller lite motstånd… Då tänker jag ”GRILL” direkt ;-) (stackars aborrar)

Inget slår en nygrillad aborre med lite peppar och salt och smör i…med kallt mousserande vitt vin till. Nej nu vattnas det i munnen…

Hörs sen. KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu