Fint besök!

Åh vilken rolig dag vi haft idag! Vi har besök av min mamma och hennes soon-to-be-husband. Sonen är GALEN av lycka!!

Vi har varit ute på vift, med besök på Rusta och Jula och PLANTAGEN. Det är SÅ kul att handla plantor och blommor och fröer…. (fast jag kan inte påstå att jag har det i blodet så man passar gärna på när mamma är här)

Vi har nu satt penseér (ännu fler) och potatis och lök (familjen Annorlunda är vi ) hahaha nej, men det ska bli skitkul att se om det blir något… Jag har lite frön kvar nu och sen blir det ett bad för vi blev nersprutade nyss med trädgårdslangen av sonen som spröt ner både oss och grannarna. Jättekul…verkligen…. not……

I morgon åker vi ner till ”Landet” med massor av plantor och ska göra fint där också. Vi skulle ju åkt i söndags men blev sjuka så nu gör vi äntligen ett nytt försök. Inte 100 ännu men hellre sitta där nere och snora än här. Längtar!! Ska ju bli så fint väder.

Ja det här blev ju det absolut roligaste och mest fokuserade inlägg någonsin men jag är så disträ och har så mycket att göra….

Hör av mig igen sen….förhoppningsvis… ;-)

Mycke kramar!

2 Responses to “Fint besök!”

 1. Katta skriver:

  Nej, här blir det ingen dans i helgen. :( Skulle egentligen ha jobbat, men var tvungen att sjukskriva mej, då min rygg inte mår så bra. :(

  Men… på torsdag blir det dans – till underbara Jannez!

  Ha det så trevligt på ”landet”!
  Kram Katta

 2. dansbandsfrun skriver:

  Usch ryggont är inte kul alls! Krya på dig!
  Åh, JANNEZ!! Behöver jag säga att jag är mega-avis? Dom är SÅ bra!!!
  Kramar

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu