London Here I come again!

Så tokigt det kan bli…. Jag ska visst åka till London igen den 2/6. Oops….

Den här gången ska jag prova på att åka utan grabbarna och tar istället med mig en tjejkompis. Som älskar att shoppa lite mer än mina förra res-kamrater ;-) Det handlar om 2 nätter och det är ju första gången jag är ifrån min son så det blir nog ganska tufft men det är ju viktigt att man känner att man kan göra saker på egen hand också.

Guud va kul det ska bli för jag blev verkligen helt kär i själva staden… Eftersom det är i juni så hoppas jag att det inte snöar och strular med bussar och tågen (suck)….Vi kanske tom kan sitta på en bänk i Hyde Park med en kaffe från Starbucks i högsta hugg? En sak är säker, och det är att jag ska dra med min väninna till PRIMARK det första jag gör!! Underbara Affär, jag kommer snart till dig med en noga planerad inköpslista…hahahaha

Vi hade sån tur att vi fick tag på ett rum på samma hotell som vi bodde på i februari. KANON… Det tar ca 3 minuter att gå till OXFORD STREET.

Jag har en känsla av att jag kommer nämna LONDON-RESAN vid fler tillfällen innan det är dags för avfärd :-)

Nu ska jag vinka av min speleman som ska iväg till Norrland på turné….

Kramar

2 Responses to “London Here I come again!”

  1. Madde skriver:

    för jag ska med till London för jag ska med till London ha ha ha pussssss

  2. dansbandsfrun skriver:

    ja det ska du, ja det ska du… tra-la-la hahaha kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu