Förra veckans shopping.

Jag skulle ju lägga in kort på mina inköp som jag gjorde förra veckan….

(ni som tycker att sådana här inlägg är trista, kan scrolla ner NU) ………och SKÄMS på er ;-) hahaha

klader.jpg 

Inget ”fancy-smanchy” men en kjol som jag kollat mig nästan blind på som nu var nedsatt till knappt ingenting MÅSTE man ha… Och lite leopard gör en lite wild and crazy…grrrrr… och en vanli sketen t-shirt till att ta lite mer utrymme i garderoben.

skor1.jpg 

Men JAG kan väl inte rå för att SKOPUNKTEN vänder sig till sådana kvinnor som MIG? Man KAN inte motstå ”ta tre par, betala för två”!! Det vore ju att FÖRLORA pengar… väl?

luktagott.jpg 

Jo, och vad hjälper det med nya kläder och snygga skor om man luktar som en gammal svettig gymnastiklokal? Nej, ibland får man köpa på sig lite mumsi-mumsi-lukta-gotti! Man kan göra riktiga fynd på en liten intim, mysig shop som heter H&M. Och duschcreme köper jag gärna på Yves Rocher, men akta er för ett dom har som luktar kaffe! Det var så starkt och vidgade mina näsborrar så att jag numera funderar på att ta anställning som ”knark-hund”.

GOD NATT alla härliga blogg-läsare!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu