Dancing Queen!!!

Alltså >FÖRSTÅ>!!! Jag HAR dansat!!! Jag HAR BUGGAT ikväll!!! Jag har det fortfarande I mig!!!

Jippie!!! Jag ÄR DANCING QUEEN!!! (fast det hade inte gjort nåt om dom stått å delat ut syrgas-masker till oss som inte dansat på 3,5år) För e det nåt jag INTE har så är det kondition!

Herreguuud va kul vi haft! Jag gloömde givetvis kameran men tog några bilder på grabba i Wahlströms me sambons mobil som jag KANSKE hinner lägga in i morgon.

Jag måste gå å lägga mig nu men kontentan av kvällen är att TOBBE i Wahlströms är världens bästa sångare/keybordist!!! I LOVE you!! ”Buy me a rose” knäcker!!!!

Nya killen från SANNEX gjorde stort intryck på mig som sångare och gitarrist.

Daniel gör lugna låtar FANTASTISKT! ”FÖR KÄRLEKENS SKULL” ljuder i mina öron fortfarande….. WOW… blir dubbel effekt när han tar fram ”pallen” å sätter sig på….

MEN snabba låtar är deras ”akilles-häl”… (sorry boys) men det blir för ”mycke tryck”. Sången försvinner och därmed ”känslan”… Inte dåligt, men det är era lugna låtar man ”tar med sig i hjärtat HEM”…

NI ÄR FANTASTISKA och jag vill gå på er snart igen i alla fall.

Och TACK alla ni trevliga människor som känner igen min sambo och kommer fram ¨å pratar å presenterar er så även JAG får ”blarra” lite med er ;-) JÄTTEkul!!

stora god natt kramar allihop!! (såg precis att ni är MASSOR som varit inne på min blogg efter midnatt ikväll ;-) BRA, fortsätt med det!!! I love You!!!

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu