För det första…

vill jag tala om att jag fick en gädda igår! Minst en halvmeter……… MELLAN ÖGONEN!! (skarvar lite för en bättre story)

har bildbevis i min mobil (som SKA läggas in här)

sen har jag drömt heta drömmar om Dr Mc Dreamy i Grey´s Anatomy i natt så jag är fortfarande lite generad… Jag visste inte att jag hade sådana känslor för honom… 1) måste jag göra slut med min sambo nu? 2) jag minns inte ens när jag såg Grey´s Anatomy senast! 3) WOOOW!! plus att han hade en lägenhet stor som hela småland mitt i New York (?)

Nåväl…. jag stannar nog här. Har det ganska oförskämt bra ;-)

Igår kväll sent, så fick vi ett ryck här ”tok-familjen”. Vi drog på oss ”huv-tröjor” (mot fästingar förstås) och gummistövlar sen gick vi rakt ut i skogen. På kantarell-jakt!

Jodå, visst fanns det men roligast var hur sjukt mycket smultron det finns… och blåbär…och hallon….. Fattar vi hur mycket GULD vi har i vår natur egentligen? Sonen var proppmätt när vi kom hem. Så idag vid middagstid så skickar vi ut han igen (det blir billigast så) så får han äta blåbär medans vi tänkte ha oxfilé…moaaaaaaaaaa (skojar naturligtvis om ni inte fattar det och ringer BRIS)

Nej nu ska jag sätta mig och fundera på vem jag tycker illa om. Jo, för den där gäddan jag fick igår…….. jag vet inte vad jag ska göra med den. Den ligger i frysen nu och jag hade tänkt ge den till min bror för kräftbete men han ville inte ha den. ;-( så nu tänkte jag lägga den i någon dum människas ventilationssystem :-)

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu