HOME at last!!!

Jag har då väl aldrig NJUTIT så kopiöst av att bara gå å drälla här i mitt hus!!!

Det har varit rörigt värre att bo i resväskan senaste tiden. Men samtidigt har det gett mycket också….. Närheten till min familj och känslan att känna att jag kunnat ställa upp för pappa.  Och så har vi bott hos min mamma och hennes blivande make och det är alltid kanon!

Ikväll när vi kom hem fick vi en chock för vår trädgård hade EXPLODERAT av blomster! Nu är ju jag ingen direkt trädgårdsmästare som ni nog fattat vid det här laget så det HADE kunnat va fint OM JAG INTE SÅTT ALLA FRÖN typ PÅ VARANDRA… Men va fasen gör det om 100 år….?

Lite blåklint här och där kan väl inte skada? Och luktärtor eller va di heter fanns så det hängde ut över asfalten men det kan säkert reta nån ;-)  

Har jag förresten nämnt hur det gick med mina tulpaner jag satt i december? Näpp, trodde väl det….

Av 28 lökar kom det upp………………………………………… en.  (nu pratar vi inte mer om det) Jag tycker att det ska va bilder på påsarna hur man sätter dom uppåt eller neråt…. Hmpf… då skulle dom säkert sälja ännu fler. JAG tänker i alla fall köpa FÄRDIGA tullpaner nästa gång jag vill ha några.

tulpaner11 bild lånad av expressen.se

Jo, sen kom en granne och ringde på när vi satt och åt. Han hade med sig en stor bunke med nyplockade körsbär! Åhhhhh va RAR!!!!! (han sa att det var från hans dotter till vår son, så vi anar lite LÖÖÖVE IN THE AIR) Vi hjälpte naturligtvis till att äta, för annars får vi lägga ut sonens kommande blöjbyten på entreprenad…….. iiiiuuuuhhh…

Nej, nu måste jag gå o hänga tvätt och sen ska vi kolla vädret inför morgondagen, för troligtvis kommer min bror med familj upp i morgon och så ska vi gå på Kolmården! Sen ska dom sova över här!!! YEY!!! Så kul!!  (måste skriva så, för dom läser min blogg) ELLER JAG MENAR…. hahahahaha skojar bara!

i1x89wmn4vixh120vhvfwz4vgf48vo61 bild lånad av allomresor.se

Delfinexpressen som jag lovat att åka om jag kommer dit…. HJÄÄÄÄLP…………

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu