Senaste Dagarna

MIDSOMMARAFTON: Då var ju sambon iväg på bröllop. Han hade haft jättekul och dom var så fina brudparet! Allt hade varit jättelyckat! Nu heter alltså sångaren i Mats Bergmans Linus Lindholm.

Vi som var här kvar tog på oss snygg-stassen och drog till midsommarfirandet i hembyggdsparken. Vi hann dit och fiska i fisk-dammen sen öppnade sig den svarta himlen. Det blev en kort spelning för de stackars spelemännen… Och de frenetiska damerna i Röda Korset fick nog många vinster över i sin tombola. Mitt tips till nästa år; Lägg firandet tidigare på dagen! Det är ju alltid schysst väder på förmiddagen och sen blir det kaos på kvällen… Vi gick sen och lade oss skapligt för att va pigga till dagen efter då vår midsommar-fest skulle äga rum.

MIDSOMMARDAGEN: Våra gäster anlände runt 14 tiden och (jag har bilder jag kanske hinner lägga ut sen) vi började med välkomstdrink och sen drog vi igång maten som bestod av Sill, köttbullar, prinskorv, potatis, sillröror, nybaktbröd osv… Redan då kom ”guran” fram och nubbe-visor spelades…

Senare jagade vi en förrymd papegoja som grannarna saknade… JAG tog sonens håv och gick på lyckad jakt i buskarna…lite ”bett” i fingrarna får man ju räkna med när man jobbar som djurskötare (jag BLÖDDE tom) snyft… nu får jag väl stelkramp och rabies och allt möjligt hypokondriker som jag e…. ;-)

Sen åt vi tårta och drack ”Hot shots”…(kommer ni ihåg det med galliano?) MUMS…

Sen gick alla ner til bryggan och så försökte vi dra upp fina grill-aborrar men det gick sådär så vi fick grilla LAX från frysdisken på Willys istället… Inte lika romantiskt men va fan…

Sen sjöngs det midsommar-visor och varenda dansbands-dänga som någonsin gjorts…

Och resten av kvällen är en helt annan historia… ;-) Men shit va kul vi hade!!! Tack alla ni som var här och förgyllde vår kväll!!!

SÖNDAGEN: Tja, jag hade ont i huvudet… jätte…ont………. brrr…. OM jag ska se något positivt ´med dagen efter så är det……………………… Nej inget……….. jo, nu vet jag hur mycket jag INTE ska dricka nästa midsommar….

IGÅR: Var vi nere hos min familj i Småland. Min pappa är sjuk och det är inget vidare men vi hade en trevlig dag med korvgrillning och fix i trädgården ändå. Och sonen ÄLSKAR att botanisera i morfars enorma garage… (försökte ta sig en kopp spillolja vid ett tillfälle men vi hann se det i grevens tid) Sen lekte vi med mina gamla dockor och bjöd morfar och pappa på te i en fin te-servis som varit med om bättre dagar ;-)

Sen åkte vi till alla kusiner i Bullerbyn (Vimmerby) och DÅ blev det bus och lek på hög nivå!! Sonen fick till sin enorma förtjusning en försenad födelsedagspresent……..JAPP, en SPARK-CYKEL i form av BLIXTEN Mc QUEEN… (Tack Bror med familj, nu fick vi sonen i säng vid midnatt som först) hahahaha….

NU: ska vi ge oss ut i båten och mysa en stund för att sedan börja packa oss hemmåt… snyft…

MEN i morgon ska sonen och jag ut på nya ännu coolare äventyr:

Eftersom sambon ska iväg på långturné till Norrland så vill inte vi sitta hemma o glo i det fina vädret så vi ska åka TÅG (det roligaste sonen vet just nu) till MORMOR i Småland!!! YEEEEEEYYYY…..

På åter-skrivande!

KRAMAR

2 Responses to “Senaste Dagarna”

 1. Cilla skriver:

  Hej!

  Nu har jag hittat din blogg, igen! Trevligt att få läsa om era öden o äventyr.
  Vad trist att du inte kunde hänga på bröllopet men att ni hade ett bra party förstår jag…vi hoppas kunna vara med vid ett annat tillfälle. Vi hade en bra midsommarhelg- men minstingen var lite febrig. Nu är jag också dansbandsänka denna vecka. Jag toppar den med en arbetsdag på barnens förskola- gissa en som snart slocknar i soffan?! Imorgon drar vi till vår mormor och får lite sol, bad, lek och så ska vi skrapa/ måla fönster =).
  Ta hand om er och njut av solen/ Kramar Cilla

 2. dansbandsfrun skriver:

  Ni är välkomna när ni vill! Ha en härlig helg så hörs vi snart och hälsa killarna! Kramar

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu