Packat & Klart!

…för nya äventyr i vilda western (känns det som)…har nämligen packat ner min nya ”cowboy-hatt” som e SÅ cool!! (som jag kan ha när jag ”påtar” i trädgården. Och snart får vi börja surra saker på taket på bilen för OJ vad grejjer vi tar med oss.

Vi ska ju bara stanna några dagar men TÄNK om vädret skiftar…eller man ramlar i en gyttje-pöl…eller om det blir storm och elen går..då behövs en hel kasse värmeljus osv… ja, ni fattar hur vår packning ser ut va?

Sen när man väl är där nere så går man och myser i samma sköna ”slappar-kläder” ialla fall ;-)

Jag ska NJUTA så mycket!! Fiska, Äta, Dricka och läsa en massa gamla ”Får jag lov” som min svärmor samlade på och bara…va…(det är jag riktigt grym på kan jag säga) Kanske får vi chansen att sola lite med…

Nej nu får ni ha er en REDIT (småländska) skön och härlig helg och va rädda om varandra!!!

KRAMAR Dansbandsfrun med Häng (menar då min familj och INTE min bakdel) hahahahaha

PS: Jag ska ta lite kort på ”lilla stugan” som är till uthyrning hela sommaren om någon är intresserad. Fatta att ni får världens bästa grannar på köpet =) Återkommer om detta…

2 Responses to “Packat & Klart!”

  1. sussi skriver:

    Hej och hallå!!
    Hoppas ni får mycket fisk i helgen!! Själv ska jag iväg med ”fjällorna” så det ska bli kul att bara vara ute med ett tjejfiskegäng!!
    Kräver en bild på din cowboyhatt också!! ;)
    Trevlig helg!

  2. dansbandsfrun skriver:

    Hahaha jag kan lova att det finns en anledning till varför jag väljer att bara använda hatten ute i ”bushen” men visst…man ska aldrig säga aldrig ;-)
    Hoppas din helg blev jättebra!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu