Robinsson = Gnällkärringar?

Sitter här och äter vinegummin ELLER jag menar morotsstavar förstås ;-)

Vi har kollat på Robinsson. Är det bara JAG som saknar överlevare? Är det bara JAG som reagerar varje gång? Är det bara JAG som undrar vad fan alla gnällkärringar gör där??

34477868191.jpg Lånat bild av Kvällsposten

Varför i herrans namn söker folk till ett sånt program om dom inte fixar det som dom SÅ väl veeeet ska komma? Dvs; Hunger, Tävlingar, Pakter, Hunger, Bråk, Hunger…?

I år fick ju några ”stackare” en sämre start med ett träsk… Snyft. buhu…

JA, den riktiga Robinson Cruse (stavning?) åkte runt som en galning mellan alla öar INNAN han blev skeppsbruten och VALDE den med finast strand!!! Han kom där och guppade på några träbitar i ett farligt hajfyllt vatten, och tackade troligtvis gud att han levde MEN när han såg att den första stranden inte hade VIT SAND så simmade han vidare…Kom till nästa och NEJ där fanns inga kockosnötter nerfallna så han simmade i några timmar till…

ÅH DÄR hittade han drömstranden. Där låg nötter i massor (färdigskalade) Där fanns färdig-fångade nygrillade varaner och så sprang det runt en massa feta vildhöns som bara VILLE bli uppätna…

DÄR bestämde sig så ROBINSON för att stanna och bli en omtalad och omskriven person och överlevare. (Han var dock ganska pisst off för hans mobiltelefon hade blivit blöt av allt vatten, så han kunde inte messa brudarna hemifrån)

Äsch, jag kanske eldar upp mig för triviala skitgrejjer men dom fiskar ju inte, dom går inte utanför ”lägret” för att hitta mat, dom sitter bara på sina ”skinny asses” och GNÄLLER. Blä….

(själv blir jag OMÖJLIG att vara i närheten av när jag är hungrig, men jag stannar ju också hemma och är ALLTID nära mitt kylskåp…)

Jag tycker dock JARMO är en riktig sköning och den enda som har rätt att stå kvar som segrare.

KRAMAR från Åsiktsmaskinen ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu