Tråkigt Black Jack!

Enligt Black Jack´s hemsida www.blackjack.se så har de i år tackat nej till att spela i Malung, då de blivit förflyttade från sin ”vanliga” bana 2 till bana 1. De tycker inte att det är ok att göra så av arrangörerna tydligen, eftersom deras publik är vana vid att dansa till dom på bana 2….

black-jack1.jpg

Eh….ok….nu tänker JAG skriva vad JAG tycker om detta. Och vilka slutsatser JAG drar.

*Är deras dansare/publik oförmögna att ta sig till bana 1 istället? (som ligger intill)

*Är Black Jack för ”stora”/”bra”/”stolta”/”för-mer” för att bli flyttade? Är det en prestige-fråga?  Det verkar ju ändå vara en massa andra förändringar i Malung överlag i år…

*Vad sänder detta för signaler till de andra banden som spelar under veckan?

*Vad sänder detta för signaler till deras trogna publik som åker över hela Sverige för att dansa till dom?

*OM det är ett genomtänkt beslut för att det inte känns bra, så måste man ju som publik respektera detta, men tvinga mig ICKE att tycka om det!!!! Jag är förbannat besviken och tycker att det luktar lite diva-fasoner… Jag som äntligen ska ta mig till Malung i år och såg fram emot att dansa till ett av mina favoritband…….

(det diskuteras MYCKET om detta på olika forum runt om,  te x på www.danslogen.se så jag är INTE ensam)

One Response to “Tråkigt Black Jack!”

  1. Nina Fyhr skriver:

    Men visst är det dumt! Jag håller helt och hållet med att detta var ett beslut som jag inte kan gilla. jag bryr mig inte om ifall de mixar runt med banden hur som helst på banorna. Jag är flyttbar och önskar att fler kunde bli det. någon gång vore det kul om vi kunde få t.ex. Blender, Zlips eller något av de andra banden som brukar vara på bana 3 inne på 2 an i stället. Där är det bästa dansgolvet och varför ska just BJ abbonera på att få spela där?
    Kram och hoppas du har det bra.
    /nina

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu