Barnvakt betyder party!

Åh herreguuud va jag är glad!! För en tid sedan så satt vi upp en lapp på sonens dagis om att vi sökte barnvakter… (då vi bor långt ifrån släkt och familj)

Vi har haft sån otrolig tur att vi fått tag i TVÅ supergulliga tjejjer. Fram tills idag hade vi träffat en av dem och gillar henne massor och idag var det så dags för tjej nummer 2 ;-) och hon var precis lika gullig hon! Sonen var SUPERförtjust och har visat henne ALLA bilar han äger. Hon är ledig mycket i helgerna så nu känns det som att MITT liv äntligen kan börja innefatta lite utgång och dansbandsmusik igen… yey!!! Hon har massor av rutin och erfarenhet och har varit au-pair i USA och suttit barnvakt i många år. Och det viktiga, hon klickade med vår son OCH oss.

PLUS ATT HON TRODDE ATT JAG VAR runt 29!!! <VA?> Vidare kommentarer är heeelt onödiga… ;-) Henne behåller vi!

Så som jag tidigare har skrivit så är ju sambon ledig i helgen som kommer så i morgon blir det WAHLSTRÖMS för HELA slanten!!! Och JAG SKA DRICKA VIIIIN!!! (Lyckan är total, då jag inte ens kunnat ”smutta” på vin på hundra år pga stark medicin som jag gör ett uppehåll med)

Och framförallt ska det bli SÅ underbart att gå ut med min käresta! Vi har förbaskat kul ihop och det är så viktigt med ”egen-vuxen-Tid”

Ang. morgondagens klädsel så var jag på stan och sprang igår och ”råkade” hitta lite raffigt… ska försöka hinna lägga in ett foto sen.

3 Responses to “Barnvakt betyder party!”

  1. Karin skriver:

    Härligt E-le!
    Gå ut o gör stan osäker! ;)
    Heja heja!

  2. Gudmor skriver:

    Ha det så kul, dansa lite för mig också. Dansade faktiskt lite på Teneriffa.
    kram

  3. dansbandsfrun skriver:

    Tackar Tackar! Det lär nog inte bli så mycket dans men lite gung kanske jag vågar mig på… ;-) Kramar

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu