En Personalfest från förr…

En tripp tillbaka till mitt förflutna…

Min bästis och jag jobbade som hjälp-lärare/assistenter på en låg o mellanstadieskola. Nu var det dags för personalfest mitt ute på vischan.

Efter att vi konstaterat att våra kollegor var ungefär lika roliga som pissmyror innanför trosorna så beslöt vi oss för att ”försvinna” därifrån…

Hmmm… Vi LIFTAR sa jag… Efter 30 minuter i diket insåg vi att det inte var så mycket trafik just på den här vägen… En kille på moppe och en traktor hade passerat.

19160985591

Till sist kom så en liten häst-flicka (alltså inte ett sto utan…ja ni fattar) och stannade med sin lilla bil som luktade ……….. HÄST! Hon var gullig och körde in oss till närmaste ”Stad” = lite större ort.

Väl där hade vi skitkul och drack lite ur pubens drinklista…Kanske från A till Ö… minns vagt…narstaende-som-dricker11

Till sist blev det så dags att ta oss hem. Vi fick tag i en taxi….(nu skrattar jag högt) Och lilla taxi-farbrorn luktade lite ”fränt” under sina armar… Han hade nog varit lite varm under dagens taxiresor.

sun1

Jag satt fram och min väninna (kallar henne C) fick äran att sitta och nosa precis bakom svettiga mannen. Jag försökte prata trevligt med honom medans jag fick kämpa som fan för att inte börja skratta åt ”hulk-fröken” i baksätet som blev grönare o grönare i fejan. Hon såg lite lätt åksjuk ut kraken…

Efter vad som kändes som en evighet stannade bilen utanför det hyreshus som vi båda bodde i då i våra partydays.

Min väninna kastar sig ur bilen och springer mot lekparkens buskage och jag betalar Mr. Svettkörtel. (hade jag haft en deo i väskan hade han fått den som dricks) För SNÅL är jag inte ;-)

När jag kommer till lekparken så ligger ”C” på alla 4 i en buske och kräks som en gris. Jag sätter mig brevid och försöker hjälpa henne men gråter av skratt och tappar nästan rösten så till slut ”Väser” jag bara fram skratt…

blogg_22191211

Plötsligt öppnas ett fönster och ut tittar min mamma och undrar vad som står på? Hon trodde det var två grävlingar som slogs utanför…Hon får då se 2 rövar i cykelbyxor lysa mot henne och så hör hon mig skratta. Hon blir lugn och inser att allt är ok…

Dagen efter kommer C´s pojkvän med uppspärrade ögon till henne och säger att det finns vildsvin i kvarteret! Eller något ännu värre!!! Han har nämligen pratat med en kompis som passerat vårt hus på natten innan och hört de mest otäcka och märkliga ”morr- vääs”-ljud han någonsin hört!!!!! Precis i buskarna vid vårat hus!!! Hjäääälp!!!

Vi skrattade i flera dagar åt detta ska ni veta!!! Och gör det än idag ;-)

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu