Inrednings Drottning? Njaeee…

ÖVERALLT ser man program på TV´n om inredning och fula och vackra hem… Ibland infinner sig inspirationen hos oss… MEN vår tid har senaste åren mest handlat om att vara föräldrar och då kanske ”tipp-topp-inredning” kommit längre ner på listan.

Både sambon och jag är så att ”DET-SKA-KÄNNAS-RÄTT” när man ser något. Man KAN ju köpa allt på en gång när man ska inreda ett hus men då blir det ju inte från hjärtat. Sånt här måste få ta tid… Man måste ”växa-in” i huset liksom…

Men oj va härligt det är att gå i en affär och plötsligt få se DET! Man har ju en vision om hur det ska se ut, och så hittar man det äntligen! Eller att traska runt på auktioner eller loppisar och hitta något litet fynd som passar PERFEKT in i ens vision! Finns det något roligare??

Idag har jag dock fått ett ryck! Efter att ha bott här i vårt hus i 3 år nu så ska vi leta taklampa till vardagsrummet (som verkligen har fått vänta till sista rummet på att bli bra) Jakten har börjat….

Låter vi konstiga? Äsch låt gå för det :-)

Ett exempel på hur jag menar att det kan vara:

Vi har en nytapetserad hall i grått. Vi vet hur den ska se ut den dagen den är klar. En dag hittade vi RÄTT kudde!!! Kudde, tänker ni nu?  Ja, vi vill ha en vacker stol att sitta på när man tar på sig skorna och då ska det ligga en skitsnygg grå kudde på…hahahahaha fattar ni? Kudden ligger i en garderob och bara väntar på att tas fram när ”rätt” stol hittas.

Allt behöver inte hända på en gång!

Nu måste jag ut och JAGA

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu