Tillbaka På Landet…

Hahaha så länge var vi kvar i stan…

Vi handlade med oss lite kräftor och drog ner i förmiddags. Fast jag har ONT så är jag hellre här…….. Vi svängde förbi JYSK också och inhandlade en ny tjock och gosig bäddmadrass till sängen, så vi kan sova som prinsar och prinsessor när vi är här.

Jag längtar tills imorgon för då kommer min syster och hennes man hit för att ”slutföra vårt hemliga uppdrag” som jag skrev om tidigare. Avslöjar imorgon :-) (VI tycker att det är JÄTTEkul i alla fall)

Ikväll ska vi bara gå runt och mysa tror jag… Sambon är ute och klipper gräs. ”Mini” kollar sin nya Scooby Doo-film och JAG……..hm…….sitter vid datorn (dagens samhälle) Hade vi levt på Karl-Oskar och Kristinas tid så hade jag gått höggravid ute på åkern och plöjt nu med 3-4 ungar i hasorna och ”gubben” hade varit i ”Stillwater” och hämtat ett astrakan-äpple-träd med häst och vagn. Sen hade jag varit tvungen att flå 5 hönor till middag medans barnen skrämde iväg indiander och cowboys osv… ja ni fattar hur bra vi har det i vårt moderna samhälle :-)

Anyway… KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu