Sjönöd

Lång historia kort…

Igår när gästerna kommit, så åkte vi ut på en klippa och badade och solade. (jag fiskade som vanligt förstås)

Sen skulle vi hem och fixa mat då det började kurra ordentligt i magarna. MITT UTE PÅ HAVET börjar motorn plötsligt låta skumt… Hm…. JAG är ingen båtspecialist men något var riktigt FEL!

Vattnet var riktigt svart… Djupt var det nog…….mycke sjöodjur fanns det nog under båten… kanske en och annan Haj som simmat vilse också….

Vi kunde snart konstatera att vi var i ”SJÖNÖD”… Spännande… Vi ringde grannar om bogsering men SJÄLVKLART svarade ingen…

Min väninna blev orolig över sin solbränna och kröp upp på däck och lade sig och solade ryggen, JAG som sett Robinson började fiska helt coolt för a och o är ju föda… :-) en rå aborre kan man leva på tills räddningen kommer…

(här någonstans undrade våra män om vi var chockade eftersom vi betedde oss så konstigt) de trodde nog att vi skulle ha panik och sitta och böla, men NEJ vi är tjejjer som e vana att klara ut olika situationer…Starka Bruttor minsann!! :-)

Efter vad som kändes som en evighet kom så en granne slutligen och räddade oss. Så vi kom iland (något sönderbrända) och åt sedan en superb middag. (om jag får säga det själv som lagade den hahaahaha)

Nu ska vi gå och bada. Hej hopp!

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu