Mycket fix inför ett bröllop…

Nu är vi framme… ”-ja, hej kul å ses men nu ska jag sätta mig vid er dator och blogga” hahahahaha

Sambon har dragit iväg till en kompis som ska hjälpa till med musiken på bröllopsfesten. ”Mini” har slocknat i soffan efter att ha sprungit sig vild och trött ute i tälten på tomten. Det ser riktigt häftigt ut!

Jag har varit med mor (blivande ärbar kvinna) ;-) till blomsteraffären för att fixa det sista…

Men vi har ändå tusen saker till att ordna…….

På hitvägen ringde två av mina UNDERBARA kusiner som var på väg ner från Stockholm där de bor. Det ska bli SÅ SJUKT kul att träffas allihop igen! Vi är bra på PARTAJ helt enkelt!!! Jag tror det var min släkt som uppfann det!

Nu ska jag sätta mig och leta foton på brudparet…sen säger jag inte mer…

KRAMAR

2 Responses to “Mycket fix inför ett bröllop…”

  1. Anja skriver:

    Men guuuhhh va spännande och roligt det låter. Shit vad jag ska ha skoj. Tycker lite synd om maken bara, som inte kan dricka något (han är annars på sitt allra bästa humör och visar sig på sin bästa sida med ett par groggar innanför västen). men eftersom han är den som måste köra oss ut i skogen efter partajet så blir det inget dricka för honom, tyvärr…

    Vi hade ju inte råd att boka nåt rum på värdshuset efter att ha hyrt bil för 3.600 (där det tillkommer försäkring OCH bensin). Baaahhh…

  2. Anja skriver:

    Och JAPP det är galet mycket fix inför ett bröllop. Helt vansinnigt egentligen! Fy sjutton som jag höll på!!! Men fint blir det och glad är man att man lagt ner så mycket möda, för det märks när det är välplanerat och det blir så mycket roligare när man lägger ner lite extra energi på små och stora detaljer :-)

    Ska bli så jä..la roligt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu