Jag och Shania Twain

Herreguud, va har jag gjort?

Har JAG verkligen lovat att sjunga i kyrkan på mammas bröllop på lördag? Var jag verkligen vid mina sinnes fulla bruk när jag sa ja? Låten blir ”From this moment on”…….

Jag har alltid haft en princip; ALDRIG sjunga på bröllop eller begravningar. Vet inte varför men jag tror att jag är rädd att folk ska inse hur pissigt jag sjunger ;-) Det är ju så ”avklätt” och naket i en kyrka…. Men just därför ska vi köra en väldigt avskalad version med bara gitarr-komp.

Börjar grubbla på varför i hela fridens namn  jag/vi valde en låt med Shania Twain av alla sångerskor i världen? Men nu är ju JAG just JAG så jag hoppas att ingen förväntar sig att jag ska låta som henne… Äsch, jag kan bara göra detta på ETT sätt. MITT sätt! Det får gå som det vill… BLIR det bra så lägger vi ut det på youtube…….(om någon kan filma alltså)

Nu har jag stirrat på mina opackade resväskor hela kvällen… nu måste jag snart……… äsch, jag ska bara….

Hörs sen….

KRAMAR

2 Responses to “Jag och Shania Twain”

  1. Viveka skriver:

    Åhhhh, det blev den,min favvo som jag också vill ha OM jag någon gång kommer
    så långt som till ett altare…… Du kommer att göra succé, du sjunger ju jättebra!!! Kram och lycka till!!!

  2. dansbandsfrun skriver:

    hmmm… nja vi får väl se hur det är med den saken ;-)
    Kram och stort tack!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu