Hembakat tack?

Jo nu kan jag berätta att ett bad från bryggan är mycke nära då det är minst 300 grader i köket här…

Jag har bakat 2 sorters kakor som ska med på semestern. Inga köpe-kakor här inte!!! Här ska bjuds på fika när folk besöker oss på Öland nästa vecka och tänk va gott och ta med till stranden (snälla gode gud, om du har tid kan du väl ge oss lite sol över just våra kroppar?)

Eftersom jag ofta bakar så har även min son börjat visa stort intresse för att deltaga, för han vet så väl att det smakar sött och gott i bunkarna. Idag skulle han hjälpa till igen… Eftersom han är stora gossen nu så fick han står för negerbollarna. Det fixar han lätt ;-) (att röra med en slev alltså, INTE att läsa receptet på latin)

……….jag hörde plötsligt att vi fick besök och jag var endast ”lätt-klädd” (det får man vara i sommarhuset på semestern eller hur?) jag sprang snabbt och slängde på mig några trasor ;-) och släppte så in våra gäster. När jag kom ut i köket igen så……….. var det kakao………………typ………överallt!!!!!!!!! Jag har aldrig sett en sån söt liten kakao-inkletad blond pojke förut se så lycklig ut!

Glömde jag säga att hela köket var mörkbrunt? Det var det….

Men hellre det och han har skoj än att man blir hysterisk och springer och anfaller honom med en surt luktande disktrasa? Jag kan väl skylla mig själv, men jag vill att han lär sig att det är kul i köket så det så!

Han hade skitkul och vi skrattade gott!! Mission completed!

Nu skulle jag ha testat och lagt in alla foton jag sprungit runt och tagit på saker o ting men vi måste visst komplettera mobilen med en sladd till. Oops…. Det köper vi inom några dagar så bilder kommer. I swear!

Peace out/ KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu