Bulleri Bulleri Bock…

Idag är det SEMESTER!!!!!! Nu har den börjat, VÅR sommar!!!! (min familjs alltså)

I morse kom han hem min ”speleman” och nu ska han vara hemma hos oss i 4 hela veckor!! LOVELY!

Vi tog en rejäl sovmorgon och jag tänker INTE avslöja klockslag för då skäms jag ihjäl, men sen bakade vi dubbla satser BULLAR som ska ätas upp på semestern.

Det blev olika bullar… fyllda med vaniljkräm, vaniljsocker, blockchoklad, nötter osv… (trist att göra likadana hela tiden) och till min hjälp hade jag 2 killar som hade skoj (hjälp och hjälp?)  Det var äggskal och socker över hela köksgolvet sen, men VAD gör det om 100 år som jag brukar säga. Bara man har kul!

Nu ska vi pyssla med lite ”bröllopsbestyr” till min mammas bröllop som är på lördag. Men eftersom hon läser detta så kan jag ju förstås inget avslöja….synd lilla nyfiken-i-en-strut-mamma ;-)

Jag återkommer……

PS; Jo förresten, imorgon ska jag införskaffa mig en bättre mobiltelefon med en bra kamera i så att jag kan vara lite mer oberonde i mitt bloggande (vad gäller bilder). Jag tycker själv att foton gör en blogg MYCKET roligare!

2 Responses to “Bulleri Bulleri Bock…”

 1. Anja skriver:

  Vad bra att ni fixar med saker t bröllopet. Här blir det ju inga såna bidrag tyvärr. Jag jobbar häcken av mig, Ija jobbar häcken av sig, David ser man inte till (han jobbar ju oxå för tillfället häcken av sig och ingen av oss jobbar likadant). Ingen av oss fixar att hålla tal utan att må dåligt, få tunghäfta, svimma, skita på sig etc så vi har efter mycket dåligt samvete o begrundande (ja iallafall har jag haft sjukt dåligt samvete) bestämt oss för att ha jä..ligt roligt på bröllopet och hoppas att pappa o plastmamma vet hur mycket vi tycker om dem och hur roligt vi tycker detta är, istället för att våndas hela dagen pga att vi känner oss tvungna att stå upp och säga några ord. Jag får ångest bara jag tänker på det och hade inte haft ett enda dugg roligt.

  Men ni är ju showbizmänniskor som tur är :-)

  Blir jättenyfiken på vad ni ska hitta på och ser fram emot det massor. Åh vad vi längtar nu. Räknar ner timmarna t på fredag då vi ska köra upp. Åååhhh…

  Håller dessutom stenhårda tummar för superfint väder. Inte FÖR varmt, inte för kallt och absolut INTE REGN.

  Såg du förresten i min blogg att jag hittat en klänning som jag glömt bort! Sååå skönt. Slipper färga min vita eller bära den. Perfekt!

  F..n vad kul det ska bli att ses!

  :-)

  kraaaaaaaam

  Anja

 2. dansbandsfrun skriver:

  Ja jag har också rotat i garderoben och hittat en oanvänd ”vintage klänning” som sitter perfekt, funderar på den.
  Kör försiktigt! (måste stressa vidare nu)
  KRAM

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu