En Bra Dag!

Jo så här är det… vi har en tonåring i huset! Han är förvisso 2,5 år men hans sov-vanor är mycke lika en tonårings… Han blir skitsur om han inte får ligga till 10 på förmiddagen… WHAT? Eh….kan han brås på mig?

Hur som helst fick vi upp honom till slut och packade en korg med följande godsaker;

Vatten o honungsmelon, godis o klubbor, kex och bullar, vatten i mängder och kaffe. Kastspö och håv…(den senare för att ”mini” fångar småfisk i den ;-)

SEN drog vi ut på böljan den blå!! MEN vahärligt!!

Inte blev det någon fisk, men lite färg på näsan fick jag… Vi satt och beundrade några grabbar som åkte vattenskidor och ”stajlade” ;-) dom trodde nog att vi var avis men si det var jag dårakt inte för lavemang har jag fått en gång och aldrig mer… Jag kan nog räkna ut att så skulle bli fallet om jag provade på sånnadäringa skidor…

Sen kom vi iland och då grillades det hamburgare och sen blev det en sköööön siesta…

Nu sitter vi här i samlad trupp och ska käka fisk och färsk-”pära” och vi har nyss hällt upp is-kallt mousserande vin som ska få oss lite ”svalare” ;-)

Sen blir det BOCCIA!

KRAMAR

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu