Ruskväder och Valdag!

Idag är jag skit-tjurig. Jag fryser som en nudist i Sibirien och det är den 7 juni! Det ska ju vara varmt och fint väder nu tycker jag…

Jag försökte muta sonen med att stanna under täcket så länge det bara gick i dag. Vi myste och kollade film…

Idag är det ju en ganska viktig dag om ni är något insatta i politik. (eller förresten, ingen har väl missat vad som händer idag?) Jag MÅSTE ta mig till vallokalen och visa mitt engagemang (för mig själv och mitt eget samvetes skull) för är man inte med och röstar så har man INGEN rätt att gnälla och klaga sen ;-)

Så kära medmänniskor, ligg inte på sofflocket och var passiva. Gå iväg och påverka Sveriges framtid! (jajamensan, det är inte bara kärlek till dansband som rinner i mina ådror) hahaha

Kramar så länge

4 Responses to “Ruskväder och Valdag!”

  1. Anja skriver:

    Pust… ja just det!

    Daniel är inte ens hemma och han är den enda av oss som fått ett röstkort! Skulle gissa att mitt ligger bland all post som tydligen hamnat i vår förra bostad. Daniel var där häromdagen o skulle hämta posten men då var de nya ägarna inte hemma. Så så är det.

    Jag är så jä..la oinsatt så jag hade inte haft en aning om vad jag skulle rösta på! Har knappt FATTAT exakt vad det ÄR man ska rösta OM? Är det vilka gubbar o gummor som ska sitta i Bryssel (eller är det Strassbourg) och vara med och påverka eller? Får en känsla av att det knappt spelar någon roll vem som hamnar där, men så är det kanske inte?

    Upplys gärna en obildad socinom *asg* (hörde du hur fel det klingade).

    kram söstra mi

  2. dansbandsfrun skriver:

    Hello Honey!
    Jodu, det är jätteviktigt vad det tas för beslut i EU, för de lagarna och reglerna kommer sedan hit till oss. Så vi ska skicka dit ”rätt folk”. Här har man ju världens chans att påverka. Jag vill att det ska sitta nåt-så-när ”unga” människor som vågar slåss för oss barnfamiljer och unga som slutar tro att det finns arbete! Kram

  3. Anja skriver:

    Ah men jo det fattar jag ju hörru du. Menade mer att det känns som att det är så jä..la mycket folk där nere från hur många länder som helst att våra representanter inte kommer höras/synas ändå. Men jag vet, det är dumt tänk. Var nog mest rationaliserande för att slippa ha dåligt samvete. ;-)

    Här blev det inga röster… Kanske tur för du skulle inte vilja veta vad min karl hade röstat på om vi gått dit. Jag lyckades faktiskt se till att han INTE gick dit. Så jag är lite nöjd ändå.

  4. dansbandsfrun skriver:

    *garvar* Jag vet precis vad du menar ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu