London Dag 1

Hej mina goa vänner! Har ni saknat mig? ;-)

Jag ska försöka att inte vara FÖR positiv nu för det finns ju folk som blir provocerade av sånt (hahaha) men GUD I HIMLEN va bra vi haft det!!  STRÅLANDE solsken och massor av härliga intryck har gjort att jag är så glad!!

Men hur kul man än haft det så var det ändå oändligt stort att möta mina grabbar igen hemma i ett skinande rent och städat hem inatt (den lille i morse förstås). Jag möttes av stearinljus och…äsch, trodde ni att jag skulle avslöja mer? Ha, det kan ni drömma om…hihihi

Eh hmpf… Nu till resan; Flygresan gick bra trots att jag satt och tänkte på löpsedlarna  (flygplanskraschen) Gulp…. JÄTTEBRA för en som är skiträdd!! Kanske kiosken på Skavsta kunde tagit bort tidningarna innan jag kom?? How rude…

Allt flöt på perfekt med bussar, tåg och tunnelbanor osv…

Sen kastade vi in de tomma väskorna på hotellet (om man ska till PRIMARK MÅSTE man ha tomma väskor när man kommer dit ;-) )  och drog iväg till HYDE PARK, där tog vi en ”dubbeldäckare” BIG BUS COMPANY som gav oss en underbar dag i solsken och ett berusande vackert London!

Vi fick verkligen se allt som London har att visa BIG BEN, Trafalgar Square, House of Parlament, Tower Bridge, Picadilly Circus osv osv… Se bilderna. Vi åkte också båt på THEMSEN! VACKERT!!!

Sen gick vi och åt. (vi hade ETT mål med resan och det var att TA TID på oss när vi åt och sov) Typ sitta i lugn och ro på en trevlig restaurang utan barn som vill iväg direkt. Och att sova hela nätterna utan välling och helst sova länge…)

Jodå, DET gick verkligen JÄTTEBRA! Vi fastnade direkt för en kanonmysig krog som hade superb mat och säkert många GUIDE MICHELIN-stjärnor, den hette MC DONALDS. Bekant för någon??

Vaknade gjorde vi runt 6 tiden varje morgon då vi var så uppspelta och ville ut och hinna med så mycket som möjligt! Men SKIT samma. Fin mat kan vi äta när ungarna flyttar hemifrån!

Just nu är jag lite stressad så jag lägger ut några bilder från första dagen så bloggar jag mer senare med fler bilder.  (jag har typ 250 stycken) hahaha

jagparum

Jag posar på vårt rum.

mparummet

Madde visar upp det lyxiga ”bar-disk-utbudet”

rundtur

Vår rara och pratsamma guide ”Oliver”. (han hade vitt i mungiporna tyvärr så jag kunde inte koncentrera mig på det han sa)

picadillycircus

Ganska välkända neonskyltar va? 

towerbridge

Tower Bridge

themsenbattur

Vår lilla rara Båt på ”River Thames”

londoneye

London Eye. (skulle inte ge mig upp där för allt smör i Småland…Burr…)

tristturist

Ja, det här ser ju SÅ naturligt ut ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu