Hur hittar man kärleken?

En singel-väninna satt härom dagen och funderade på hur hon skulle kunna hitta den rätte…

Hon frågade mig om råd… Hmmm… (jag vände mig om för att se om någon satt bakom mig)

Innan jag träffade min nuvarande kille så kan jag avslöja att det var ganska få som frågade MIG om sådana råd… ;-)

JAG skulle minsann ALDRIG binda mig, JAG skulle ALDRIG uppleva tristess i min vardag eller att behöva ”kämpa på” i en relation… Om man drog så fort det blev lite tufft så slapp man ju sånt jobbigt. Va? Enkelt…

Men ack… så ensamt och enformigt det blev till sist… En efter en av kompisarna blev sambos och fick kottar på löpande band…

Till sist slog ju blixten även ner i mig!  Så till alla er där ute som är nära att ge upp hoppet, TRO VIDARE!!!! Det kommer hända er också!!!

Så numera är jag en ”legetimerad DR Löööve” ;-)

Mina råd är att inte försöka hitta honom på fest. (man är kanske på pickalurven, man är fest-mejkad och har troligtvis de mest uppnosiga små tuttar man kan tänka sig pga push-up-behå, (garvar högt) musiken runt om är hög om man får skrika i örat på karl-stackarn och man luktar säkert skit-illa i mun)

Näe, satsa på att hitta honom på jobbet, på gymmet (hade det gällt mig hade jag dött gammal och ensam) i affären, men framför allt GENOM vänner! Då kan de ”gå i god” för att han är reko.

Och OM han är en strul-pelle som säger att han vill ha lite tid på sig eller att han inte vill ”binda sig” MEN han tycker om dig, SÅ DRAAAA!! Direkt. No pardon!! Slösa inte 5 minuter på sådana. Eller tuffingar som är destruktiva men som hela tiden lovar att ändra sig. SORRY NOPE. Dom förändras ALDRIG!!

Ge inte allt av dig själv första veckan och avslöja alla dina brister. Han kan gott få vänta lite… HAN är inte perfekt heller.

Leta efter en LIVSKAMRAT inte ett passionerat äventyr!!! (passionen går ju över efter ett tag)

Ett annat gott råd är att vara GLAD! Alla killar gillar glada och positiva tjejer. Sura och bittra står längst bak i kön…

Och gode gud, Glöm inte att alltid klä dig snyggt! hahahaha (skriver hon som sitter med en smutsig tröja, mysbyxor och ”knorr” på huvvet)

LYCKA TILL från Doktor Löööve

3 Responses to “Hur hittar man kärleken?”

  1. Camilla skriver:

    Mycket snygg sida….dr löööövvvvv…ha ha ha!!!

  2. Jossan skriver:

    Mycket vacker design du hittat :)

  3. dansbandsfrun skriver:

    Äsch…Tack brudar =) KRAM

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu