Ho trall å… (dialekt)

Jodå, min vackra och underbara väninna Camilla gav mig idag ett blogg-tips (utan att veta om det)…

Det var på en reklambyrå som vi var kollegor hon och jag. Vi hade våra skrivbord mitt-emot varandra så vi blev genast bästa väninnor och delade allt! När vi satt i telefonen kunde vi liksom ge varandra ”tecken” med ansiktena som talade om att den här kunden var rolig, besvärlig eller så….

Den här dagen var vi som vanligt lite fnissiga och hade massor av samtal att göra båda två, så vi gav oss in i ”stormens öga” direkt…

Jag pratade med en jättetrevlig kund och gick igenom vårt kommande projekt… Jag ser min kollega smutta på en ”varma koppen” medans hon pratar i telefon… Jag registrerar i ”sido-blicken” att hon ändrar ställning på sin stol… Och just som jag är mitt inne i en seriös diskussion så ser jag hur hon PLÖTSLIGT TRILLAR AV SIN stol och far under skrivbordet!!!!

Hahahahaha….Vill ni vara så snälla och tala om för mig HUR jag skulle kunna hålla mig för skratt???????????? Bilden jag har på min näthinna resten av livet är hur hennes ”varma koppen” flyger upp i luften och hon bara försvinner…. Efter några sekunder ser jag några ”spret” av hennes hår dyka upp, och händer som tar tag i skrivbordskanten…hennes head-set satt snett över ena ögat och den minen hon hade i ansiktet fick mig att bryta ihop helt…jag bara tappade allt!!

Som tur va så var min kund superbra så jag bad att få ringa upp om några minuter. Jag förklarade givetvis att min kollega ”TRALL Å” stolen….. (trillade av)

Och vad HENNES kund sa när hon helt plötsligt liksom bara ”försvann” från deras samtal, vet jag än idag icke ;-)

Sensmoralen av detta; Sitt still när du talar i telefon och drick ”varma koppen” i badkaret….

Kramar

2 Responses to “Ho trall å… (dialekt)”

  1. Camilla skriver:

    Ha ha ha!!!!!! Jag tjuter av skratt!!!!!!!!

  2. dansbandsfrun skriver:

    Varse´go lille du ;-) jag skrattar fortfarande efter att vi pratade om torpargrunder och halmtak……. Kramar!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu