En jäkel På DANS!

Nu har jag gjort en egen liten analys på gårdagen och kommit fram till att jag är SÅ OTROLIGT bra på att dansa!! (va fan, skrattar ni åt?)

Jamenar, HUR skulle jag kunna vara något annat. Vi har det helt enkelt i släkten. Min syster spelade huvudrollen i ”Flaschdance” (hon heter Jennifer Beals) och min mamma spelade mot Patrik Swayze i Dirty Dancing och hon fick mig ihop med ryssen ni vet Michail Barysshhccnikovv. (jodå, min pappa var med i SEX AND THE CITY)

Så konstigt vore det väl om jag INTE hade dominerat på dansgolvet igår? Sen att jag sa till min danskavaljer att han skulle ta det varligt med mig var ju ENDAST för att jag är rädd för å bryte mig….

Jag kan stolt berätta att jag en gång i tiden blev uppringd av en producent som har en krogshow här i stan (han hade hört mig sjunga Whitney Houston på karaoke där han jobbade) och bad mig audis— ja, ni vet komma å sjunga för bedömning…

Jodå, jag fick rollen av (SKRYYYYT) 80 sökande. (blygsam som en viol)

Hur-som-helst,  så skickade han mig till grannstaden för att få egen koreograf till de nummer jag skulle göra. Jag blev lite nervös när han sa att det inte bara va att sjunga utan DANSA 8 nummer!!! HOLY MOSES!! DANSA inför FOLK??? NYKTER???

Väl i träningslokalen kliver det in en liten nätt afrikanska…. (jo det här kommer gå bra) Hennes lilla dans-rumpa var hårdare än Magnus Samuelssons biceps!!! (det var INTE min)

Vi höll på ett tag…. LÅNG HISTORIA KORT, så sa vi att jag skulle åka hem för att ”smälta” dagens kunskaper…

På vägen hem i bilen, så ringer producenten och GRÅTER av skratt!! Jaha… (har säkert hört en kul historia på radion) Han frustar fram att han nyss talat med koreografen….

Jag frågade om det var ok om jag drack en flaska vin innan showen varje kväll? Det var det inte och då drog jag mig ur produktionen lika snabbt som jag kommit in i den…

Skååål! Kramar

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu