Lite ditt & Datt…

Nämen SJÄLVKLART ska vi vara snoriga alla 3 idag, som vi ALLTID blir när något är planerat och sambon är ledig. Det är som att man ”slappnar av” då… Skitsamma, det finns medikamenter att tillgå så vi ska inte gnälla.

Idag har vi betalat första avgiften på Turkiet-Resan. Det ´gör att man längtar ÄNNU mer dit. Vi ska bo på SUNWING RESORT i SIDE och vi åker med VING om någon vill gå in och kolla. Det ser så härligt ut, och så har vi lagt till alla ”barn-vänliga tillägg” så vår lille medresenär ska få njuta till max. (och VI också förstås, vad trodde ni?)  De har ett bildspel som jag inte kan lägga in här för jag är tekniskt handikappad som ni vet.

Nu ska vi ner på stan och handla lite till morgondagen för då får vi ju hit en massa underbara människor som ALLA ska sova över! I love it! Vi ska laga God mat och dricka starka, förrädiska drinkar som får oss att ta sne-kliv ;-) Jag ska försöka övertala samtliga i gänget att ställa upp på foton som jag sen kan dela med mig av här till er.

Måste rusa. Later skater!

PS: INGEN har väl missat att vi ska lyssna på WAHLSTRÖMS ikväll? tra-la-la-la-trudeluuuu-trall-la-la-la ;-) (måste bara få bort ”locket” för öronen och hitta ett täck-stift som kan dölja min knall-röda näsa)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu