Mer musik…

skivor2rmars09.jpg

Har ju pratat om att jag skulle köpa hem lite musik från GINZA, så det gjorde jag häromdagen. Som ni ser en ganska blandad gotte-påse.

Jag är mycket snabb att erkänna att jag köpte 3 av skivorna (gissa själva vilka) pga priset snarare än intresset ;-) De kostade nämligen 29:- och då ser jag ingen anledning att INTE ”klicka” hem dom som det så modernt heter…

BLACK JACK´s samling börjar jag med : Den innehåller precis som den lovar alla gamla hits, och godingar. Deras BÄSTA helt enkelt. Jag blir ordentligt fest/dans-sugen när den läggs i stereon. Mest svag är jag dock för ”FÖRÄLSKAD”. Och säg den som kan sitta stilla när ”Inget kan stoppa oss nu” (I natt I natt) drar igång… Slutligen tycker jag 2 saker. Det ena är att Tony har en härlig, speciell röst och han sjunger lugna låtar bäst. Och det andra är att låtar som ”Får jag låna din fru ikväll” tyvärr gör så att i alla fall mina vänner (som inte gillar dansband) får ”vatten på sin kvarn” ;-)   En skiva fullproppad med bra musik för en liten peng. KÖP DEN!

MADDE & GRABBARNA ”En del av Mig”; Nja….. nu var det en kompis som tipsade mig om sångerskan (som jag aldrig hann höra när hon var med i Grönwalls). Så jag tänkte att hon var värd 29:-, och det måste jag absolut säga att hon var och är. Men skivan är lite trist… Låtvalet kunde varit roligare. Madde har en jättemysig och behaglig röst men när ”LEVA LIVET” kommer så tänker jag redan på vilken skiva jag ska lyssna på härnäst… Förlåt? Bättre lycka nästa gång!!

WIZEX ”Take me to your heaven”: Insåg när jag bläddrade i GINZA att jag inte hade denna så det var ett självklart val. Då jag gillar Titel-spåret jätte-massor! MEN här blir jag återigen sådär eländigt kritisk… Blä vilka tråk-låtar! Jag har dock en egen teori om att Charlotte hade valt andra låtar OM hon fått bestämma men då på den tiden ”styrdes” detta troligtvis av andra… (jag hoppas det i alla fall) Men snygg som faan var hon med sin LUGG!

ZLIPS ”Tillsammans igen” : Här har vi Zlips när Gabriella sjöng, och ME LIKE. Hon har en röst som tilltalar mig mycket. Hon verkar ljuv och vän ena sekunden för att sen kunna ösa på som en riktig hårding i nästa. Jag har alltid gillat ZLIPS stil och låtar OCH samtliga sångerskor ska jag väl tillägga. Men denna vackra tös är lite extra då jag själv var aktiv sångerska under ungefär samma tid. Väcker gamla roliga minnen ;-) Vill inte nämna något särskilt spår men en bra skiva som jag gärna slänger på lite då & då.

<That´s all for now folks>

Soliga vår-kramar

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu