Ny musik i min stereo!

Som jag lovat tidigare, så tänkte jag skriva lite om all ny musik jag har skaffat mig senaste tiden.

Just nu spelas SHAKE´s NEW BEGINNING. Och jag är alldeles varm inombords av den där speciella känslan som dansbandsmusik ger mig. Och tusan vet om det inte ”spritter” i benen mä… ;-)

Shake är ju ett ganska nytt band i mitt liv. Dom ”föddes” för mig i DANSBANDSKAMPEN. Och jag kan sammanfatta mitt intryck med orden; OTROLIGT BEGÅVADE OCH MUSIKALISKA. En sångerska CHRISTINE som har en röst av sammet och lidelse samtidigt som hon kan ”klösa i” när det krävs. Sen har vi Peter som sjunger SUPERbra och det är alltid roligare med fler starka röster som kan behärska ”LID-micken”.

Det roliga med detta band är att deras personligheter HÖRS på skivan!! Man känner hur starka dom är. Det är kul!! Grattis till en fantastisk cd och som jag skrev tidigare, ”When you lie next to me” är bland det bästa jag hört någonsin!! Påminner om FAITH HILL och hennes ”BREATH” (tror jag den heter) och det är ju inte kattskit!! ;-)

Sen har vi ju JANNEZ. Där har jag verkligen släppt till hela mitt dansbands-hjärta! Vilka killar! ”Ere live så ere” är en härlig live-skiva med full fart. Man hör lite missar här och där men det är ju det som är hela grejjen! ÄKTA!!

Och er singel ”Shining Rose” har jag nästan spelat sönder sambons ex, så det var i grevens tid jag fick en ny!! TACK!! Den är SÅ kanon!! Mycket vacker.

Hörde att nästa skiva kommer i sommar och jag står först i kön kan jag lova!!

shakejannez.jpg

One Response to “Ny musik i min stereo!”

  1. Jossan skriver:

    Jag har ny blogg :)
    kolla den nu istället !
    Kram Jossan
    http://josefineeek.blogg.se/?tmp=13225407

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu